30.12.2015

[Fi] ALENNUSMYYNTIHAI

[Fi] Morjesta!

Joulut on vietetty ja joulun jälkeiset alennusmyynnit ovat alkaneet. Itse olen käynyt Raision Myllyn läpi maanantaina ja tiistaina Helsingin Forumissa ja Kampissa. Tällaista tarttui mukaan kaupoista.

Tämä t-paita on Budget Sportista. Reebokin perus musta t-paita Los Angeles Kingsin logolla ja selän painatuksella. Kuten kuvasta näkyy selässä on Anze Kopitarin nimi ja numero. Paidalla oli hintaa 15 euroa.




Toinen paita, joka tarttui mukaan Myllyn reissusta, on toinen perus musta t-paita. Tämä on Myllyn Jack&Jonesista. Tässäkin jääkiekko-teemaisesti San Jose Sharksin logo. Tämä on selkeästi paremman tuntuinen verrattuna toiseen. Kangas on hieman ohuemoaa ja painatukset eivät tunnu kovilta toisin kuin aiemmassa paidassa. Tämäkin maksoi 15 euroa.







Myllystä ei tarttunut muuta mukaan, joten aika siirtyä Helsingin ostoksiin...

Forumissa silmiin osui Caven-myymälä. Kyseessähän on CR7-tuotteiden virallinen jälleenmyyjä. Sieltä tarttui mukaan uudet CR7-bokserit. Tällä kertaa kyseessä ei ole mitkään erityiset urheilubokserit vaan perinteiset. Ne maksoivat hieman yli 20 euroa, joten ne olivat suhteellisen hintavat.







Forumin Intersportista tarttui mukaan Adidasin urheilupussi. Tykästyin tämän kirkkaaseen väriin ja vetoketjulliseen sivutaskuun. Tulen käyttämään tätä kesäisin kaupungilla sen keveyden takia. Tämä maksoi 14 euroa.









Viimeisenä ja omana suosikkina on BilleBeinon huppari. Olen kuolannut BilleBeinon vaatteita jo kuukausia ja nyt sain itselleni sillaisen. Hupparin ostin PureWasten kaupasta Forumin takaa. Huppari on mukavan ohut joten se sopii myös kesäkäyttöön. Huppari tuntuu laadukkaalta ja hyvälaatuiselta. Huppari maksoi 80 euroa, joten se oli aika hintava, mutta se tuntui silti hyvältä.




Näillä ostoksilla lähdetään uutta vuotta kohti.
-SJT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti