21.10.2015

[Fi] Saliesittely- Salon uimahallin kuntosali

[Fi]

Saliesittely- Salon uimahallin kuntosali

Tällä kertaa esittelen lyhyesti Salon uimahallin kuntosalin. Salille mennään pukuhuoneista rappusilla alakertaan. Oven avattua vastaassa on ensin kuntopyörät ja juoksulaitteet. Niiden takaa löytyy perinteisiä laitteita kuten reiden koukistus -laite ja jalkaprässi. Ovesta vasemmalla on televisio ja jumppapatja, jossa voi tehdä venytyksiä. Salin perällä on pieni alennettu alue, missä on kaikki niinsanotun voimailulaitteet kuten taljat, penkki, smith ja käsipainot. Tämä alue on noin neljäsosa koko pinta-alasta.

Tässä salin hyviä puolia. Sali on tilava ja siellä on hyvä ilma. Salilla on myös laadukkaat laitteet. Salilla on tarpeeksi kuntopyöriä, juoksumattoja ja soutulaitteita. Ihmetyksekseni tuolla salilla on mahdollisuus kaksoitalja-liikkeisiin Salin maksulla pääsee myös uimaan.

Sitten siirrytään huonoihin puoliin. Sali on paikoittain ahtaasti täytetty ja tilaa ei aina ole. Erityisesti käsipainojen alue on erityisen ahdas. Myöskään kaikkia liikeitä, joita haluaisin, ei pysty tekemään. Salilla on televisio päällä, joten äänet tulevat televisiosta eikä radiosta. Salin enemmän voimaliikkeisiin keskittynyt aluenon säälittävän pieni ja siinä ei oikeastaan saa kaikkea tehtyä. Sali myös tuntuu uimahallilta lattiansa ja hajunsa puolesta, joten se voi latistaa intoa.

Sali oli selvästi kuntosali, joten en hirveästi pitönyt siitä. Kuntosalikäyttöön sali on loistava, mutta voimatreeniin en suosittele. Muistutan, että itse olen enemmän punttisalien kannattajia, joten teksti on siitä näkökulmasta.

Plussat ja miikat
+Hyvät laitteet
+Uinti samaan hintaan (6e aikuiselta)
+Kuntosalina hyvä
-Kuntosali
-Pieni voimailutila
-Ei musiikkia
-Tuntuu uimahallilta

Tällaista tällä kerralla. Loppuviikolla uutta perinteistä blogia.

-SJT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti