29.9.2015

[Fi] Salimusat!

[Fi] Morjes!

Oon jo pitkään halunnu kirjottaa tästä aiheesta ja haluun kuulla ehdottomasti teidänkin mielipiteitä ja omia tapoja. Tämän blogin aiheena on siis salimusat.

Tiedän että yli 90% salilla kävijöistä haluaa kuunnella musiikkia jollain tavalla. Tapoja on useita ja kaikki ovat oikeita. Omalla salillani on radio mistä musiikkia soitetaan. Ylensä kanavina on NRJ, Aalto tai Radio City. Valitettavasti Kuusjoen kuntosali on hieman katvealueella, joten esimerkiksi Loop ei kuulu kunnolla.

Kuitenkin suuremmilla saleilla ihmiset käyttävät kuulokkeita ja kuuntelevat musiikkinsa puhelimesta. Kuusjoellakin muutamat käyttävät kuulokkeita. Itse en ole tykästynyt ajatukseen kantaa puhelinta mukana kokoajan treenatessa.

Mutta sitten se tärkeämpi kysymys eli millaista musiikkia kuuntelette? Itse kuuntelen kaikkea, mitä radioista tulee. On kuitenkin selvästi muutama selvä musiikkilaji jotka saavat treenin maistumaan paremmin. Yksi niistyä on raskaampi rock- musiikki. Pahoittelut rock-musiikin ystäville koska en tiedä kyseisen genren alalajeja. Myös varsinkin hyvät rap ja elektronisen musiikin biisit iskevät minuun. Mutta. On olemassa muutama genre jotka pilaavat treenin täysin. Esimerkiksi laimea pop renkutus ja tylsät elektronisen musiikin kappaleet, missä ei ole kunnon droppeja, vähentävät huomattavasti treeni-intoa.

Kertokaa ihmeessä millaista musiikkia te kuuntelette ja varsinkin, jos tiedätte jonkun loistavan treenibiisin tai parhaimmillaan jopa kokonaisen spotify-soittolistan treenimusiikkia. Arvostaisin kovasti vatauksia.

Kiitokset taas kaikille lukijoille ja listkää ihmeessä snapchatissä SJT1998

-SJT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti